Schoon drinkwater voor uw dieren

Ervaring

De melkproductie is met 2 tot 3 liter gestegen met gelijk blijvende gehaltes. “Ons streefdoel was om zeker proper water te krijgen bij onze koeien. Ik had niet verwacht dat onze productie ook met 2 tot 3 liter zou stijgen. Hierbij zijn de vet en eiwitgehaltes gelijk gebleven.”
Hilde
Rundveebedrijf
De reinigingsinstallatie is (nu een jaar later) meer dan de investering waard; Aan het einde van de ronde is mijn uitvalpercentage gezakt van 4% naar 2% en ik heb geen aanslag meer in de drinkbakjes. Hierdoor heb ik veel minder onderhoud.”
Christ Berth
Leghennenbedrijf

Summit Water Systems in het kort

Wij geloven dat de kwaliteit van het water direct invloed heeft op de gezondheid van uw vee. Daarom bieden wij complete zuivering van het drinkwater voor professionele veehouderijen met als doel altijd schoon en gezond drinkwater voor uw dieren. Met als uitgangspunt dat elke veehouder het water van zijn dieren zelf moet kunnen drinken.

Meer informatie over de producten van Summit Water Systems?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op

Brochure

Ontdek de voordelen van Summit Water Systems.

Download de brochure en ontdek de voordelen van onze producten en diensten. Zo kunt u in onze brochure alles lezen over:

De gevolgen van onzuiver drinkwater. Summitt Water Systems in het kort. Onze producten. Ervaringen van agrarische ondernemers.

Vraag een gratis offerte aan

Summit WaterSkid

Ontdek de voordelen van de Summit WaterSkid.

Summit Uv-Disinfector

Ontdek de voordelen van de Summit Uv-Disinfector

Summit Uv-Float

Ontdek de voordelen van de Summit Uv-Float.

Ik wil teruggebeld worden

Vraag een gratis watertest aan