Summit Watercalculator

In slechts vier stappen bereken je hoeveel geld je bespaard door de overstap te maken naar bronwater.

Ervaringen

De melkproductie is met 2 tot 3 liter gestegen met gelijk blijvende gehaltes. “Ons streefdoel was om zeker proper water te krijgen bij onze koeien. Ik had niet verwacht dat onze productie ook met 2 tot 3 liter zou stijgen. Hierbij zijn de vet en eiwitgehaltes gelijk gebleven.”
Hilde
Rundveehouder
De reinigingsinstallatie is (nu een jaar later) meer dan de investering waard; Aan het einde van de ronde is mijn uitvalpercentage gezakt van 4% naar 2% en ik heb geen aanslag meer in de drinkbakjes. Hierdoor heb ik veel minder onderhoud.”
Christ Berth
Pluimveehouder
Mockup product brochure Summit_WaterSkid_Enkel (2)

De Summit WaterSkid

De Summit WaterSkid is een waterzuiveringssysteem  ontworpen voor de veehouderij. De WaterSkid maakt gebruik van zuiveringstechnologieën om bronwater te reinigen van organische vervuiling, calcium, ijzer en mangaan, waardoor dieren een constante toevoer van schoon drinkwater hebben. 

Download de brochure voor specificaties

De eerste indruk van de Summit WaterSkid

Summit WaterSkid

Ontdek de voordelen van de Summit WaterSkid.

Ik wil teruggebeld worden

Vraag een gratis offerte aan

Summit Uv-Disinfector

Ontdek de voordelen van de Summit Uv-Disinfector

Summit Uv-Float

Ontdek de voordelen van de Summit Uv-Float.

Brochure

Ontdek de voordelen van Summit Water Systems.

Download de brochure en ontdek de voordelen van onze producten en diensten. Zo kunt u in onze brochure alles lezen over:

De gevolgen van onzuiver drinkwater. Summitt Water Systems in het kort. Onze producten. Ervaringen van agrarische ondernemers.

Vraag een gratis watertest aan