Wat kost een UV-float?

De UV-float is beschikbaar in verschillende types met verschillende prijzen. Via de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Welk type UV-float heb ik nodig?

Dat is afhankelijk van de grootte van uw buffervat. Summit heeft 3 verschillende groottes van de UV-float, een 40 watt lamp, een 80 watt lamp en een 130 watt lamp. Als richtlijn zijn de waardes op het productblad geplaatst. Deze kunt u downloaden bij productinfo.

Wat is UV-C licht?

UV-C licht is een soort Uv-licht dat voor mensen niet met het blote oog waarneembaar is. Het is zeer krachtig en dus uitermate geschikt voor desinfectie van water.

Wat kost een UV-disinfector?

De UV-disinfector is beschikbaar in verschillende types met verschillende prijzen. Via de productpagina kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Hoe werkt het koelsysteem van de UV-disinfector?

De sensor in het koelsysteem merkt wanneer het water stilstaat en het water warm wordt. Bij een temperatuur van 45 graden Celsius loost het systeem water naar riool (enkele liters) om temperatuur te verlagen.

Summit WaterSkid

Ontdek de voordelen van de Summit WaterSkid.

Summit Uv-Disinfector

Ontdek de voordelen van de Summit Uv-Disinfector

Summit Uv-Float

Ontdek de voordelen van de Summit Uv-Float.

Brochure

Ontdek de voordelen van Summit Water Systems.

Download de brochure en ontdek de voordelen van onze producten en diensten. Zo kunt u in onze brochure alles lezen over:

De gevolgen van onzuiver drinkwater. Summitt Water Systems in het kort. Onze producten. Ervaringen van agrarische ondernemers.

Ik wil teruggebeld worden

Vraag een gratis offerte aan

Vraag een gratis watertest aan